Frysen fylls med mat

När man går såhär i väntans tider och önskar att bebis vill komma ut så måste man ju fördriva tiden. Det gör jag genom att fylla frysen med mat som bara blir att värma lätt när bebis väl är här.


Lite av det som jag har konstaterat under dessa veckor:

Av det stora lasset köttfärssås gjorde jag en middagslasange, en lasagne att frysa in och en sats köttfärssås som man bara kan koka pasta till sen. 


Jag har även bakat massor med mockarutor för besök när bebis har kommit. 

Insåg även idag att vi hade massor med mjölk, så därför stekte jag på över 150 plättar förut. 

Till middag idag gjorde jag en enorm form med potatis- och köttfärsgratäng (perfekt för matlådor). Idag är det ju även semmeldagen, så jag gjorde egna semlor till efterrätt efter middagen.

hannablomma.se

Här kommer ni få följa mitt liv, min vardag som mammaledig, mina barn, mina tankar, mina åsikter, upplevelser, matlagning, träning och lite annat smått och gott... Vem är jag då? Jag heter Hanna Jansson, är 28 år och bor i de centrala delarna av Örebro tillsammans med min sambo Peter, min bonusdotter Nellie på 7 år och min lilla son Gabriel, född 7 mars 2015 och en liten i magen som är beräknad när som helst. Jag är förskollärare och har avbrutit mina studier som församlingspedagog, då jag blev gravid med Gabriel.

RSS 2.0